Lindemans

Nieuws over de brouwerij

15.09.2023 Maand van de Lambiek 2023

Je ziet ze niet, je ruikt ze niet, maar toch kunnen we ze niet missen, de wilde gisten die ’s nachts door het Pajottenland en de Zennevallei zweven. En net omdat die zo belangrijk zijn voor het brouwen van onze lambiekbieren, organiseert Toerisme Vlaams-Brabant gedurende de hele maand oktober de Maand van de Lambiek. Ontdek lambiekland dankzij de vele activiteiten die georganiseerd worden door verschillende bedrijven.

Dankzij haar brouwmethode en de typische spontane gisting op houten vaten is Lambiek, de ‘champagne der bieren’, een bier dat nergens anders ter wereld te vinden is. Deze traditie en vakmanschap, gekoppeld aan proeverijen, brouwerijbezoeken, authentieke cafés en innovatieve restaurants, maken de lambiekbeleving tot een uitzonderlijke toeristische beleving.
 
Ontdek het zelf en bezoek de verschillende lambiekproducenten. Ook bij Brouwerij Lindemans staan er verschillende activiteiten op de planning:

Wandelzondagen in Vlaams-Brabant – Pajottenland bij Brouwerij Lindemans

Op zondag 1 oktober 2023 kan je deelnemen aan een wandeltocht van ongeveer 11 km. Je vertrekt vanaf het Kasteel van Gaasbeek, de rest van de tocht blijft echter nog geheim. Er is onderweg zeker tijd voor een bezoek aan Brouwerij Lindemans in Vlezenbeek. We schenken er al onze heerlijke lambiekbieren, proef zeker onze nieuwste Lindemans TAROT d’Or en TAROT Noir!

Meer informatie vind je hier.

Muzikale Brouwsels

Op vrijdag 20 oktober 2023 organiseert de gemeente Sint-Pieters-Leeuw een muzikale avond bij Lindemans Satellite Brewery, de gloednieuwe tweede productiesite van Brouwerij Lindemans in Ruisbroek. Onder het gezelschap van sfeervolle muziek van LupaGangGang en een dj kan je genieten van een hapje en een Lindemans biertje.

Klik hier voor meer informatie.

En er is nog meer!

Straffe Streek, Toerisme Vlaams-Brabant en 10 lambiekproducenten, waaronder Brouwerij Lindemans organiseren tijdens de Maand van de Lambiek een bezoekerswedstrijd. ​​Via een QR-code kan men deelnemen aan de wedstrijd en wie tijdens de Maand van de Lambiek de meeste brouwerijen bezoekt, maakt kans op een bierarrangement ter waarde van 300 euro bij Bath & Barley in Brussel. Waag jouw kans en doe hier mee! 

Overig nieuws

news.intro

 • 11.04.2024

  Toer de Geuze 2024 bij Brouwerij Lindemans

  Proef de Passie!

  Ontdekken
 • 14.03.2024

  Brouwerij Lindemans schittert op European Beer Challenge 2024

  Dubbel goud voor Lindemans Kriek!

  Ontdekken
 • 06.03.2024

  Een zilveren Beer Awards 2023 medaille voor onze iconische Lindemans Kriek!

  Zilver voor Lindemans Kriek!

  Ontdekken