Lindemans

Lindemans presenteert

TAROT Noir

“Wij voorspellen dat je deze mysterieuze fruitsmaak nooit had kunnen raden.”

Kijk me diep in de ogen en ik onthul jou het mysterie van TAROT. Het verhaal brengt ons terug naar de belle époque, een periode waarin tarotkaarten een mystieke betekenis kregen. De naam refereert naar het oude kaartspel dat werd gebruikt voor divinatie en esoterische doeleinden. De kaarten worden hoofdzakelijk gebruikt voor amusement en waarzeggerij en hebben net als lambiek een eeuwenoude traditie.

Ik zie dat jij zal genieten van een diep robijnrode kleur met een volle, compacte schuimkraag. Een zwoel, intens en natuurlijk aroma van donker en rood fruit is niet weg te denken uit deze voorspelling. De natuurlijke smaak die sappig en rond is, wacht op je. De mooie aciditeit en een verrassend zachte en frisse afdronk maken jouw magische beleving compleet.

Brouwgeheim

TAROT Noir (ALC. 8% vol.) is een harmonieuze blend van traditionele lambiek, hoge gistingsbier en donkere bosvruchten zoals sappige bosbessen, zwarte bessen en zoete vlierbessen met minder dan 35 g/l suiker die je keer op keer verrast.

Sinds: 2023
Alcoholvolume 8 %
Kleur Diep robijnrood
Calorieën Tarot Noir 65 Kcal (100 ml)
Smaak Sappig en rond, rode en zwarte bessen, vlierbessen met een toets van zwarte kersen, mooie aciditeit, verrassend zachte en frisse afdronk.
Serveertip Parelhoenfilet met zwarte kersen, Brie de Meaux, vanille-ijs met chocoladesaus, Zwarte Woudtaart
Schenktemperatuur 2-3 °C

Bieren van gemengde gisting