Lindemans

Lindemans presenteert

TAROT d'Or

“Wij voorspellen dat je deze exotische fruitsmaak nooit had verwacht.”

Kijk me diep in de ogen en ik onthul je het mysterie van TAROT. Het verhaal brengt ons terug naar de belle époque, een periode waarin tarotkaarten een mystieke betekenis kregen. De naam refereert naar het oude kaartspel dat werd gebruikt voor divinatie en esoterische doeleinden. De kaarten worden hoofdzakelijk gebruikt voor amusement en waarzeggerij en hebben net als lambiek een eeuwenoude traditie.

Wij voorspellen jou een toekomst met Lindemans TAROT d’Or – Exotic fruit. Ontdek een goudblond bier met een mooie witte schuimkraag. Het aangename en zwoele aroma komt je tegemoet en onthult mango, lychee, ananas en toetsen van rijp exotisch fruit. TAROT d'Or is een sterk bier met 100% natuurlijke aroma's, een mooie zoetzuurbalans en een aangename, soepele afdronk.

Wij voorspellen dat je niet kan wachten om deze exotische smaak te ontdekken. Lindemans TAROT d’Or - Exotic fruit is onder andere verkrijgbaar bij Delhaize, Colruyt, Carrefour, in de drink centers van onder andere Prik & Tik, Drinxit, Belbev, alsook bij de betere bierhandelaars en in de horeca. TAROT d'Or is ook beschikbaar in de webwinkel van de brouwerij (lindemansshop.com).

Kan je Lindemans TAROT niet vinden in jouw buurt en wil je deze bieren ergens specifiek verkrijgen? Contacteer ons dan via sales@lindemans.be.

Ben je zelf een horecazaak en wil je Lindemans TAROT opnemen in jouw assortiment? Contacteer ons via sales@lindemans.be en jouw Lindemans vertegenwoordiger helpt jou met plezier verder.

Brouwgeheim

Onze TAROT d’Or (ALC. 8% vol.) is een unieke blend van traditionele lambiek, hoge gistingsbier en divers exotisch fruit waaronder mango, limoen en zoete honingmeloen met minder dan 35 g/l suiker.

Sinds: 2023
Alcoholvolume 8 %
Kleur Briljant, goudblond
Bewaringstips Liggend of staand bewaren.
Calorieën Tarot d'Or 65 Kcal (100 ml)
Smaak Vol, sappig en rond, toetsen van exotisch fruit zoals mango, limoen en honingmeloen, mooie zoetzure balans, aangename en soepele afdronk.
Serveertip Scampi mango salade, gegrilde kip met ananas, perensorbet.
Schenktemperatuur 2-3 °C

Awards

World Beer Awards

Bronzen medal / category Sour & Wild beers, fruit lambic 2023

Bieren van gemengde gisting