Lindemans

Onze recepten en cocktails

Tartaar van langoustine, cannelloni van prei, groene appel, daïkon en bieslook, mayonaise van basilicum

Tartaar van langoustine, cannelloni van prei, groene appel, daïkon en bieslook, mayonaise van basilicum

Werkwijze

  • Tartaar van langoustine: Pel een langoustine per persoon. Plet het vlees met een klopper. Leg het in de diepvries. Haal het uit met een uitsteker.
  • Cannelloni van prei: Vorm sliertjes prei, pocheer deze, bestrooi met peper en zout. Vorm een julienne van de gesneden appelen, daikon en bieslook en rol uit.
  • Yoghurt: Laat 100 g yoghurt 24 u lang rusten, meng met zeste van citroen.
  • Basilicummayonaise: Maak een mayonaise en mix met een tuiltje basilicum.
  • Basilicumolie: Infuseer een tuiltje basilicum 3 u lang op 52°C in 2 dl olijfolie.

Dresseer alles zoals op de foto (of naar eigen creatie) en serveer met een glas Lindemans SpontanBasil voor de perfecte lampa!