Lindemans

Onze recepten en cocktails

Pluma Iberica gekaramelliseerd met miso, lichtjes gebakken oester, salade van venkel, munt en koriander

Pluma Iberica gekaramelliseerd met miso, lichtjes gebakken oester, salade van venkel, munt en koriander

Werkwijze

Pluma varkensvlees

Bereiding

Bak het vlees 25 minuten lang op 63°C, bak dan kort in de pan en lak met de miso. Pocheer de oester vacuüm in zijn jus met 1 blaadje citroenkaffir gedurende 5 minuten op 52°C. 

Miso

Bereiding

Doe alles in een sauteerpan en meng op een laag vuur. 

Salade van venkel

Bereiding

Maak een salade van venkel, munt en koriander. Breng op smaak met citroen, olie, peper en zout. 

Miso mayonaise

Bereiding

Maak een basismayonaise met 2 eetlepels miso. 

Koriander mayonaise

Bereiding

Meng een basismayonaise met een tuiltje verse koriander.

Saus

Bereiding

Dik het oesterjus in met een scheutje gin en witte wijn en voeg room toe.

Garnituur

Bereiding

Blancheer en stoof een kleine venkel in boter.