Onze recepten en cocktails
Lindemans Framboise Trifle
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Smelt de boter en de pure chocolade au bain-marie en roer er de room bij.
- Klop de eieren luchtig op met de suiker en spatel ze door de chocoladeroom.
- Roer er daarna de bloem, het zout en het cacaopoeder onder.
- Rasp de witte en de melkchocolade en voeg ze bij het deeg.
- Bak de brownie ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven af.
- Kook ondertussen de Lindemans Framboise tot de helft in en laat die tot op kamertemperatuur afkoelen.
- Klop het eiwit van 1 ei zeer stijf.
- Klop de mascarpone, de eierdooier en de suiker tot een gladde massa en spatel het stijfgeklopte eiwit eronder.
- Snijd het gebak in stukjes en verdeel over 4 glazen.
- Giet er het ingekookte bier over en verdeel daarover de frambozen.
- Werk af met de mascarponemousse.