Lindemans

Onze recepten en cocktails

Gesauteerde kippenblokjes in de wok met Lindemans Gueuze

Gesauteerde kippenblokjes in de wok met Lindemans Gueuze

Werkwijze

  • Meng de sojasaus met de Lindemans Gueuze en breng op smaak met peper en tijm.
  • Snijd de kipfilets in stukjes en leg ze in de marinade.
  • Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel de uien en de knoflook en snipper ze.
  • Borstel de champignons en snijd ze in stukjes.
  • Doe de helft van de olie in een wok en bak de uien en de knoflook aan.
  • Voeg de champignons toe en roerbak gedurende 6 minuten.
  • Schep alles uit de wok en zet even opzij.
  • Doe de rest van de olie in de wok, schep de kip uit de marinade en roerbak ze gedurende 4 minuten.
  • Schep de champignons en de marinade bij de kip en laat nog 2 minuten doorwarmen.
  • Dien op met de gekookte rijst.