Lindemans

Onze recepten en cocktails

Gelakte ganzenlever met gepofte rode biet en een brunoise van rabarber en rode biet en een vinaigrette van Oude Kriek Cuvée René en vlierbloesem

Gelakte ganzenlever met gepofte rode biet en een brunoise van rabarber en rode biet en een vinaigrette van Oude Kriek Cuvée René en vlierbloesem

Werkwijze

Ganzenlever

Bereiding

Bak de ganzenlever in de pan, kruid af en lak met de berken- siroop. Bestrooi met de hazelnoot en cacao nibs. Bak af in de oven.

Rabarber/rode biet

Bereiding

Bak de rabarber en rode biet kort aan tot beetgaar. Kruid af. 

Gepofte rode biet

Bereiding

Pof de bietjes in de oven op 180°C. Snijd nadien in de helft en kruid met de fruitpeper en fleur de sel.

Vinaigrette Oude Kriek Cuvée René

Bereiding

Voeg alle ingrediënten samen en kruid af met peper en zout.