Lindemans

Onze recepten en cocktails

Couscous van staartvis en Lindemans Gueuze

Couscous van staartvis en Lindemans Gueuze

Werkwijze

  • Snijd de vis in beetklare stukken.
  • Gril de sesamzaadjes gedurende 2 minuten in een pan met antiaanbaklaag onder voortdurend roeren.
  • Plet de zaadjes dan met de koriander, de peper en de kruidnagel tot je een fijn poeder hebt.
  • Meng het poeder met de honing en de Lindemans Gueuze en laat de vis daarin gedurende minstens 15 minuten rusten.
  • Strooi de couscous, de rozijnen en het kaneelpoeder in een ruime schaal.
  • Giet er 2 dl kokend water bij en laat afgedekt zwellen.
  • Schep de vis uit de marinade en bak hem aan in de hete olie.
  • Voeg er de marinade bij en laat die op een hoog vuur licht karamelliseren.
  • Schep een portie couscous op de borden en leg de vis erop.
  • Lepel de saus eromheen en dien op.