Lindemans

Onze recepten en cocktails

Bras varken met Savoracrème en Pecheresse

Bras varken met Savoracrème en Pecheresse

Werkwijze

Bras varken

Bereiding

Maak de varkens let schoon en gaar deze vacuüm op 67°C in de Roner. Gril kort in de Big Green Egg. Karamelliseer vervolgens in een pan met de basiskaramel. Versnijd zoals gewenst en meng met karamel en mascarpone.

Basiskaramel

Bereiding

Sueer de groenten en voeg de tijm en look toe. Bevochtig met Pecheresse. Kook in tot karamel.

Savoracrème

Bereiding

Meng alle ingrediënten in de thermomix, warm 5 minuten lang op 80°C en laat afkoelen. 

Gel van Pecheresse

Bereiding

Meng alle ingrediënten; verwarm tot 80°C en laat afkoelen. Mix tot een gladde gel.

Krokant

Bereiding

Maak rolletjes van het lodeeg, bestrijk ze met de olijfolie en bak ze goudbruin in de oven op 170°C.