Lindemans

Tarot Noir

Forest fruit
ALC. 8% vol.

Een diep robijnrode kleur met een volle schuimkraag. Een zwoel en natuurlijk aroma van donker en rood fruit. De natuurlijke smaak die sappig en rond is, wacht op je. De mooie aciditeit en een verrassend zachte en frisse afdronk maken jouw magische beleving compleet.

Ontdek nu
Tarot D'or

Exotic fruit
ALC. 8% vol.

Ontdek een goudblond bier met een mooie witte schuimkraag. Het aangename en zwoele aroma komt je tegemoet en onthult mango, lychee, ananas en toetsen van rijp exotisch fruit.

Ontdek nu

Verkrijgbaar bij

Delhaize Carrefour Colruyt Intermarche Cora Match Prik & Tik Drinxit Bel Bev

*Colruyt biedt enkel Tarot d’Or aan.

Ook verkrijgbaar in de horeca of via onze webshop

Onze webshop

Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt buiten België, of om een bezoek aan te vragen van uw Lindemans-vertegenwoordiger, kunt u contact opnemen met sales@lindemans.be.

The Fool's Faith Tarot card game

The Fool's Faith
Tarot card game

Met ons eigen, gloednieuwe kaartspel ‘The Fool’s Faith’ introduceren wij het klassieke Tarot spel in de 21e eeuw. Speel samen met je vrienden, familie een zenuwslopend slagenspel, maar let op voor ‘De Dwaas’ want anders wacht jou een uitdagende toekomst. Wij voorspellen dat je niet kan wachten om het spel te spelen. Check hieronder hoe je dat doet en drink er gerust een Lindemans TAROT bij, santé!

Ontdek nu

Ontdek The Fools Faith video

World Beer Awards

TAROT Noir & TAROT d'Or vielen in de prijzen bij de World Beer Awards 2023

Ontdek nu